468x60

SON YAZILAR

latest

Antalya TOBB Fen Lisesi Fenatik E-Dergisi

-Antalya TOBB Fen Lisesi Fenatik E-Dergisi- Liselere yerleşmek için tercih sürecine gireceğimiz bu dönemde okulları tanımak önemli. Okullar da kalitel

6/11/2021

/ by okulsoru
-Antalya TOBB Fen Lisesi Fenatik E-Dergisi- Liselere yerleşmek için tercih sürecine gireceğimiz bu dönemde okulları tanımak önemli. Okullar da kalitelerini kanıtlamak için çalışmalar yapıyorlar. Bu dergiyi okuyarak fen lisesi öğretmen ve öğrencilerinin ne gibi çalışmalar yapacağını göreceksiniz.

Dijitalin tüm olanaklarından yararlanarak müthiş bir e-dergi hazırlandı. Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı dolu içerikler, her alanda yazılmış olan orijinal makaleler ve görsel kaliteyle dolu dolu bir dergiyi okumak için mutlaka tıklayın.

Peki derginin içeriğinde hangi yazılar var. Resme tıklayarak dergiye ulaşabilirsiniz:


Derginin amacı, Okul Müdürü Mahmut Tayyar YETÜK'ün yazdığı baş yazıda şöyle belirtiliyor:
Dijital okur yazar yeni teknolojilerin kullanımıyla milyarlara hitap eden ürünlerini çok daha ilgi çekici bir şekilde sunabilmektir. İşte eğitinin bir parçası olarak gördüğümüz dijital okur yazarlık hususunda; gelişmemizi devam ettirmek, bilgi ve birikimlerimizi daha çok kişiye aktarmak, tecrübelerimizi arttırmak adına dijital okul dergisi çıkarmaya karar verdik.



Dijital Okul Dergimiz "FENATİK" İlk Sayısıyla Yayında. Okulumuzun adına yakışır bilimsel, akademik, uzun bir emeğin sonucu oluşan, öğrencilerimizin orijinal fotoğraflarıyla ve merak uyandıran yazılarıyla dolu dolu bir dergi.
 
Not: Dergimizi telefondan okumak isteyenler için sayfalar arası geçişler bazı telefonlarda olmayabilir. Bu durumda Firefox internet tarayıcısını indirmeniz gerekmektedir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo