468x60

SON YAZILAR

latest

2020 LGS Tercihleriyle İlgili Sorularınızı Cevaplandırıyoruz

2020 LGS Tercihleriyle İlgili Sorularınızı Cevaplandırıyoruz. LGS Merkezi facebook sayfası, facebook grubu ve OKULSORU.COM üzerinden LGS hakkında paylaşımlarda bulunuyoruz. Bu platformlar üzerinden bize soru soruyorsunuz. Ancak sorularınızı takip etmek ve cevap vermek zorlaşıyor. Tercih döneminde hem size yardımcı olmak hem de cevaplardan herkesin yararlanması için sizin için bir soru cevap sayfası oluşturduk. Lütfen sorularınızı sitemiz bağlantısına tıkladıktan sonra alttaki yorum kutusuna yazınız.

7/16/2020

/ by okulsoru

2020 LGS Tercihleriyle İlgili Sorularınızı Cevaplandırıyoruz. LGS Merkezi facebook sayfası, facebook grubu ve OKULSORU.COM üzerinden LGS hakkında paylaşımlarda bulunuyoruz. Bu platformlar üzerinden bize soru soruyorsunuz. Ancak sorularınızı takip etmek ve cevap vermek zorlaşıyor. Tercih döneminde hem size yardımcı olmak hem de cevaplardan herkesin yararlanması için sizin için bir soru cevap sayfası oluşturduk. Lütfen sorularınızı sitemiz bağlantısına tıkladıktan sonra alttaki yorum kutusuna yazınız.



LGS ile ilgili sitemiz her türlü sorunuz için açık olacak. Genel sorularınızı Bu sayfamıza hangi ili tercih etmek istiyorsanız o ildeki liselerle ilgili sorularınızı şu bağlantıya yazınız.

SORULAR İÇİN ŞU BİLGİLERİ YAZIN:

1. YORUM KUTUSUNA ÖNCE ADINIZI VE SOYADINIZI YAZINIZ.

2. YÜZDELİK DİLİMİNİZİ, İSTEDİĞİNİZ İL VE LİSEYİ YAZIN

3. SORUNUZU AÇIK VE ANLAŞILIR BİR ŞEKİLDE YAZIN

4. GMAİL HESABINIZ VARSA YORUMLAMA BİÇİMİ YAZAN YERDE GOOOGLE HESABINI SEÇEREK, GMAİL HESABINIZ YOKSA ANONİMİ SEÇEREK YAYINLA KISMINI TIKLAYINIZ.

5. SORULARINIZ MAİL ADRESİMİZDE ONAYLANDIKTAN SONRA EN KISA SÜREDE CEVAPLANDIRILACAKTIR

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo