468x60

SON YAZILAR

latest

2020 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları ve Onay İşlemleri Nasıl Yapılacak?

2020 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları ve Onay İşlemleri Nasıl Yapılacak?

7/05/2020

/ by okulsoru

2020 İl İçi Yer Değiştirme Başvuruları ve Onay İşlemleri Nasıl Yapılacak?


Öğretmenlerin 2020 il içi yer değiştirme takvimi MEB tarafından açıklanmıştı. Açıklanan takvime göre il içi atama başvuruları 20 Temmuz'da başlayacak.



Peki İl İçi Atama Başvurusu Yapan Öğretmenler Onaylatmaya Gidecekler Mi? 

İl içi yer değiştirme süreci ile ilgili tüm detaylar kılavuz yayımlandığında belirlenmiş olacak. Fakat önceki yıllarda yapılan uygulamalara bakarak bazı soruların cevabını verebiliriz.

Öğretmenler il içi atama başvurusunu MEBBİS üzerinden yapacaklar. Okul/kurum tercihlerini yapan öğretmenler kendi kurum müdürüne bilgi verecekler. Kurum müdürü tercihleri MEBBİS'ten onaylayacak.

Daha sonra sırasıyla ilçe milli eğitim müdürlüğü ve il milli eğitim müdürlüğü onaylayacak. Öğretmenler tüm onayları MEBBİS üzerinden aldıktan sonra bu ekranın çıktısını alabilirler.

Öğretmenlerin MEBBİS üzerindeki onay dışında herhangi bir onaya veya imzaya ihtiyacı olmayacak. Tüm işlemler dijital ortamda MEBBİS üzerinden yapılacak.



Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo