468x60

SON YAZILAR

latest

2019 1. Nakillerde İl İl Kaç Kontenjan Var. Tam Liste

2019 1. Nakillerde İl İl Kaç Kontenjan Var. Tam Liste. 29 Temmuz - 02 Ağustos 2019 yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları alınacak. Nakil tercihlerinin başlamasından önce sizin için il il kaç kontenjan açığı olduğunu hazırladık.

7/28/2019

/ by okulsoru
2019 1. Nakillerde İl İl Kaç Kontenjan Var. Tam Liste. 29 Temmuz - 02 Ağustos 2019 yerleştirmeye esas 1. nakil tercih başvuruları alınacak. Nakil tercihlerinin başlamasından önce sizin için il il kaç kontenjan açığı olduğunu hazırladık. 


Tercih işlemi öğrenci ve velisi tarafından https://e­okul.meb.gov.tr internet adresinden veya herhangi bir ortaokul/imam hatip ortaokulu müdürlüklerinden yapılabilecektir. Yapılan tercihler mutlaka ilgili ortaokul müdürlüklerine onaylatılacaktır. Nakil için boş kontenjan olması gerekmiyor. Yerleştirmeye bağlı nakil işlemlerinde kontenjan az olduğu için geçişler daha az oluyor.


İşte sizin için merkezi yerleştirme puanına göre yapılacak nakil başvuruları için illere göre kontenjan listesi:





Nakil tercihleriyle ilgili her türlü sorunuzu alt taraftaki YORUM GÖNDER bölümüne yazabilirsiniz. 2019 1. Nakillerde İl İl Kaç Kontenjan Var. Tam Liste

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo