468x60

SON YAZILAR

latest

Yeni Müfredat Bu Yıl 1-8. Sınıfların Tamamına Uygulanacak

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bu öğretim yılında 1, 5 ve 9’uncu sınıflarda geçileceği belirtilen yeni müfredatın, bazı derslerde diğer sınıflarda da (2-8) okutulacağını açıkladı.

9/12/2017

/ by okulsoru
Yeni Müfredat Bu Yıl 1-8. Sınıfların Tamamına UygulanacakMEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bu öğretim yılında 1, 5 ve 9’uncu sınıflarda geçileceği belirtilen yeni müfredatın, bazı derslerde diğer sınıflarda da (2-8) okutulacağını açıkladı.

Genel Müdür Cem Gençoğlu imzasıyla tüm okullara gönderilen “Sene Başı İş ve İşlemleri” yazısında özetle şu bilgiler verildi: “Matematik (1-8. sınıf), Hayat Bilgisi (1-3. sınıf), Türkçe (1-8. sınıf), Fen Bilimleri (3-8. sınıf), Sosyal Bilgiler (4-7. sınıf), İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük (8. sınıf), İngilizce (2-8. sınıf), Görsel Sanatlar (1-8. sınıf), Müzik (1-8. sınıf), Oyun ve Fiziki Etkinlikler (1-4. sınıf), Beden Eğitimi ve Spor (5-8. sınıf), Teknoloji ve Tasarım (7-8. sınıf), Trafik Güvenliği (4. sınıf), Bilişim Teknolojileri ve Yazılım (5-6. sınıf), İnsan Hakları Yurttaşlık ve Demokrasi (4. sınıf) dersinin müfredatlarının sade ve yaşamla ilişkisi sağlanarak, güncellenmesi tamamlanıp 2017-2018 eğitim yılından itibaren uygulanacak.” 


MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü bu öğretim yılında 1, 5 ve 9’uncu sınıflarda geçileceği belirtilen yeni müfredatın, bazı derslerde diğer sınıflarda da (2-8) okutulacağını açıkladı.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo