468x60

SON YAZILAR

latest

Eyvah!! Öğretmenlerin 2017 Eylül Semineri Yarın Başlıyor

Tüm öğretmenler eylül dönemi seminerine alınacaklar. MEB eylül dönemi semineri 15 Eylüle kadar sürecek. Buna göre 2017 eylül semineri 5 Eylülde başlayacak ve 15 Eylül'e bitecek.

9/04/2017

/ by okulsoru
Eyvah!! Öğretmenlerin 2017 Eylül Semineri Yarın BaşlıyorTüm öğretmenler eylül dönemi seminerine alınacaklar. MEB eylül dönemi semineri  15 Eylüle  kadar sürecek. Buna göre 2017 eylül semineri 5 Eylülde başlayacak ve 15 Eylül'e bitecek. 

Bu yıl seminer 9 gün sürecek. Okullar 18 Eylül pazartesi günü başlayacak, 2017 Eylül seminerleri 5 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacak. Eylül semineri 15 Eylül Cuma bitecek. Ve 9 günlük ek ders alınacak. Seminer döneminde her gün 3 ek ders verildiğine göre öğretmenler toplamda 27 saat ek ders ücreti alacaklar.

Öğretmenlerin 2017 Eylül Seminer Programı ve Konuları Belli Oldu. 5-15 Eylül 2017 tarihleri arasında yapılacak olan mesleki çalışma programı ve konuları MEB tarafından açıklandı.

Sitemizde EYLÜL SEMİNER çalışmalarını bulacaksınız. Seminer çalışmalarını sizin hizmetinize sunarken titiz bir çalışma yaptık. Winrar dosyası içinde karşınıza çıkacak olan çalışmada birden fazla dosya bulacaksınız. Hem konuyla ilgili yazılar da hem de sunuları sizin için hazırladık. 

Aşağıdaki linklere tıklayarak SEMİNER çalışmalarını indirebilirsiniz.





















Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo