468x60

SON YAZILAR

latest

2017 TEOG 3.Nakil Sonuçları Açıklanıyor, Nakiller Bitiyor

2017 TEOG 3.Nakil Sonuçları Açıklanıyor, Nakiller Bitiyor

9/04/2017

/ by okulsoru
2017 TEOG Tercih ve Yerleştirme takvimine göre MEB TEOG 3. nakil başvuruları 28 Ağustos - 06 Eylül 2017 tarihleri arasında almaya başladı. Son başvuru 6 Eylül 2017dir.  MEB TEOG 3. nakil yerleştirme sonuçları ise 8 Eylül 2017 tarihinde e-okul sistemi üzerinde açıklayacak.  MEB Yerleştirmeye esas nakil işlemlerinde 3 (üç) tercih alıyor ve yerleştirmeleri YEP üstünlüğüne göre yapıyor.
2017 TEOG 3.Nakil Sonuçları Açıklanıyor, Nakiller Bitiyor



E-OKUL 3. NAKİL TERCİH SONUÇLARI (aktif değil)

İl/İlçe Öğrenci Yerleştirme ve Nakil Komisyonlarına Başvuru Yoluyla 
Sadece açık öğretim kurumlarına yerleştirilen öğrenciler, istemeleri halinde millî eğitim müdürlüklerinde kurulan il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarına tercih başvurusu yapabilecek ve komisyonlar tarafından il/ilçe sınırları içindeki okullarda boş kalan kontenjanlara yerleştirilecektir.

İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları hangi tarihlerde tercih başvurusu alacaktır?
İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları, 11-14 Eylül 2017 tarihlerinde tercih başvurusu alacaktır.

İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarına yapılan tercih başvurularında öğrenciler kaç okul tercih edilebilir?
Öğrenciler bu başvuruda il/ilçe sınırları içinde yer alan 3 okul tercih edebilecektir.

İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonlarına yapılan tercih başvurularına göre  yerleştirme işlemlerini nasıl yapılacaktır?
Yerleştirme işlemleri; il/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından, nakil mevzuatına göre,  il/ilçe sınırları içinde ve yerleştirmeye esas puan üstünlüğüne göre yapılacaktır.

İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından yapılan yerleştirme sonuçları ne zaman, hangi adresten ilan edilecek?
İl/ilçe öğrenci yerleştirme ve nakil komisyonları tarafından yapılan yerleştirme sonuçları, 15 Eylül 2017 tarihinde ilan edilecektir.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo