468x60

SON YAZILAR

latest

Meğer Hükümet En Yüksek Zammı Vermiş

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, TRT Haber'de canlı yayında soruları cevapladı. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: 2018-2019 toplu görüşmeleri sonucunda mutabakatın ülkenin ekonomik dengeleriyle uyumlu, dengeli ve ülkenin ekonomik durumunun azami sınırları içerisinde olduğunu düşünüyorum, dedi.
Meğer Hükümet En Yüksek Zammı Vermiş
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, TRT Haber'de canlı yayında soruları cevapladı. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bozdağ: 2018-2019 toplu görüşmeleri sonucunda mutabakatın ülkenin ekonomik dengeleriyle uyumlu, dengeli ve ülkenin ekonomik durumunun azami sınırları içerisinde olduğunu düşünüyorum, dedi.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ, memur maaş zammına ilişkin olarak, gönül arzu ediyor ki, memurlarımıza istenilen düzeyde olsun. Ancak bu zam ülkenin ekonomik durumuyla orantılı olması gerekiyor, şu an ekonomi iyi durumda ancak ekonomik dengeler gereği dikkatli davranmamız gerekiyor. Samimi olarak şunu belirtebiliriz, biz hükümet olarak kamu çalışanları adına Memur-Sen temsilcileri ile diğer paydaşlara, görüşlerimizi aktardık, bütçe imkanlarını paylaştık, azami bir iyileştirme yaptık. Memurlarımız ve emeklilerimiz enflasyonun altında bir ücret almamıştır, her zaman enflasyonun üstünde ücret verilmiştir. dedi.

2018-2019 toplu görüşmeleri sonucunda mutabakatın ülkenin ekonomik dengeleriyle uyumlu, dengeli ve ülkenin azami sınırları içerisinde olduğunu düşünüyorum.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo