468x60

SON YAZILAR

latest

Hükümetten Bayram Tatili İçin Yeni Açıklama

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili konuşarak, 'Bu konu Bakanlar Kurulu'na gelmedi. Bakanlar Kurulu'na gelirse konu konuşulur. Türkiye için en hayırlısı neyse o karar verilir' dedi.
bayram tatiliKültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili konuşarak, 'Bu konu Bakanlar Kurulu'na gelmedi. Bakanlar Kurulu'na gelirse konu konuşulur. Türkiye için en hayırlısı neyse o karar verilir' dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Kurban Bayramı tatiliyle ilgili konuşarak, "Bu konu Bakanlar Kurulu'na gelmedi. Bakanlar Kurulu'na gelirse konu konuşulur. Türkiye için en hayırlısı neyse o karar verilir" dedi.

ZEYBEKCİ'DEN DE AÇIKLAMA GELDİ
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kurban Bayramı tatili ile ilgili açıklamalarda bulundu. Zeybekci, "Türkiye olarak tatilden daha çok çalışmaya ve üretmeye ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bununla ilgili alınacak kararlara da saygı duyuyorum" dedi.


TATİL BEKLENTİSİ YÜKSEK
30 Ağustos Zafer Bayramı'nın arefe öncesine gel
mesi nedeniyle turizmciler 6 ya da 10 gün tatil olmasını talep ediyor.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo