468x60

SON YAZILAR

latest

2017 Üniversite Yerleştirme Sonuçları İçin Tıklayınız

LYS tercih sonuçları bugün açıklanacak. ÖSYM daha önce yaptığı açıklamada LYS tercih sonuçlarının 8 Ağustos'ta (bugün) açıklanacağını belirtmişti. ÖSYM'nin yaptığı açıklama doğrultusunda bugün sonuçlar bekleniyor.
lysLYS tercih sonuçları bugün açıklanacak. ÖSYM daha önce yaptığı açıklamada LYS tercih sonuçlarının 8 Ağustos'ta (bugün) açıklanacağını belirtmişti. ÖSYM'nin yaptığı açıklama doğrultusunda bugün sonuçlar bekleniyor.


18-26 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılan 2015-LYS tercih sonuçları büyük bir merakla bekleniyor. ÖSYM'nin geçen yıl çok erken açıkladığı LYS tercih sonuçlarının bu yıl da erken açıklanmasını bekliyoruz. 2017 LYS tercih sonuçlarını ÖSYM ile eşdeğer olarak aşağıdaki formdan öğrenebilirsiniz.

Bu yıl ise 18-26 Temmuz tarihlerinde yapılan tercihlerin ardından yerleştirme sonuçlarının 2 Ağustosu takip eden hafta öğrencilerin erişimine açılması beklenmektedir.


ÖSYM tarafından sonuçların ne zaman açıklanacağı henüz belirtilmedi. Fakat tercih sonuçlarına göre üniversiteye kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemleri 14-18 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak. Buna göre tercih sonuçlarının bir hafta öncesinden açıklanması bekleniyor.


2017-LYS SONUÇLARINI ÖĞRENME FORMU

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo