468x60

SON YAZILAR

latest

Hangi Branşta Kaç Norm Fazlası Öğretmen Var?

Hangi Branşta Kaç Norm Fazlası Öğretmen Var?

9/24/2016

/ by okulsoru
En çok hangi öğretmenlik branşlarında norm fazlaları var? Branş Branş Norm Fazlası Öğretmen Sayıları haberimizde. Branş branş norm fazlası öğretmen sayılarını sizler için hazırladık. En çok norm fazlası öğretmen atamaları için Milli Eğitim Bakanlığı başvuru sürecini başlattı. Peki branşlarda norm fazlası öğretmen sayıları ne kadar? 40 bin civarında norm fazlası öğretmenin branşlara göre sayıları haberimizin içeriğinde olacak.
 
Norm fazlası öğretmen atamaları için son günlere girildi. MEB tarafından yapılan açıklamanın ardından başvurular başlamıştı. Henüz başvurularını gerçekleştirmeyen adaylar için ise son günlere giriliyor. Peki norm fazlası öğretmen ataması ne demek?

Norm fazlası öğretmenlerin ihtiyaç bulunan okullar için tercih başvuruları başladı. Başvurular, 23 Eylül'e kadar yapılabilecek
 
Norm kadro nedir?

Norm kadro; Vatandaşlarına hizmet veren kamu kurum ve kuruluşlarının kadro yapılanmasıyla yakından ilgili bu kavramda bu kurumların hizmetlerin yürütülmesi için personelin nitelik, sayı, sahip olacağı unvan ve derece olarak tespit edilmesi ve standart hale getirilmesine denmektedir.
Kurum ve kuruluşların norm kadroları yönetmeliklerle belirlenir.


BRANŞLARA GÖRE NORM FAZLASI ÖĞRETMEN SAYILARI İSE ŞU ŞEKİLDE...



MEBPERSONEL.COM

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo