468x60

SON YAZILAR

latest

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı İndir (2 Program)

15 Temmuz Şehitlerini Anma Programı İndir (2 Program)

9/18/2016

/ by okulsoru
19 Eylül´de başlayacak 2016-2017 eğitim-öğretim yılının ilk haftasında, tüm resmi ve özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında, “15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma“ temasıyla öğrencilerin seviyeleri dikkate alınarak etkinlikler yapılması kararlaştırıldı.


9 Eylül´de açılış törenleri, "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını kapsayacak şekilde hazırlanacak. Okulların bulunduğu yerleşim yerlerindeki gazi ve şehit yakınları, açılış törenlerine davet edilecek. "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konularını anlatan broşürler tüm öğrencilere dağıtılacak.

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma" konusu tüm sınıf ve şubelerde ilk ders saatinde öğrencilere anlatılacak. Bu kapsamdaki ilk ders, fiziki şartları uygun olan okullarda konferans salonu gibi yerlerde toplu olarak, diğer okullarda ise tüm sınıf ve şubelerde ilk ders saatinde yapılacak.


15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI-1

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ZAFERİ VE ŞEHİTLERİ ANMA PROGRAMI-2

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo