468x60

SON YAZILAR

latest

2016 TEOG 2.Nakil Sonuçları ve 3.Nakil Boş Kontenjanları

Milli Eğitim Bakanlığınca, TEOG uygulaması kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi sonuçları ilan edildi.
Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) uygulaması kapsamında yerleştirmeye esas ikinci nakil dönemi sonuçları açıklandı.
 
TEOG'a giren öğrenciler arasından 22-26 Ağustos 2016'da ikinci dönem nakil başvurusunda bulunan öğrenciler, sonuçları, "www.meb.gov.tr" adresinden öğrenebilecek.

Yerleştirmeye esas üçüncü nakil dönemi tercih başvuruları ise bugünden itibaren 2 Eylül'e kadar alınacak ve 5 Eylül'de sonuçlar ilan edilecek.

2016 TEOG 2.Nakil Boş Kontenjanları Açıklandı

BOŞ KONTENJAN:11 Ağustos 2016, 22 Ağustos 2016 ve 29 Ağustos 2016 tarihli yerleştirme sonuçlarına göre yapılan kayıt işlemleri sonucu kalan boş kontenjan değerleridir. İlgili makam oluruna göre özel okullara nakil geçişleri sürekli açık olduğu için boş kontenjan değerleri ayrılan öğrencilerden dolayı anlık değişebilir.
 

TABAN PUAN:Yerleştirmeye esas 2. nakil tercih başvurularının 29 Ağustos 2016 tarihli yerleştirme sonuçlarına göre tercihe son yerleşen öğrencinin puanıdır.
 

DUYURU: 11 Ağustos 2016 tarihinden sonra nakil tercih başvuruları sürecinde yeni açılan okullar listede renkli olarak gösterilmiştir. 
  
TEOG boş kontenjanları için TIKLAYINIZ

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo