468x60

SON YAZILAR

latest

Başbakan'ın Öğretmenler Günü Mesajı: Öğretmenlerin Eli Öpülmelidir

11/24/2013

/ by okulsoru
Yarın 24 Kasım Öğretmenler Günü.Öğretmenler senede bir kez hatırlanacak olan varlıklarımız değildir. Elimi öpmeye gelenlere şunu söylerim el öptürmeyi sevmem torunlarım ve çocuklarım hariç. Sadece üç kişinin elini öpeceksiniz derim. Annenizin, babanızın,öğretmeninizin. Başka kimsenin elini öpmeyin. Onlar eli öpülesidir.
900 bine yakın öğretmenimiz görevyapıyor. Anneye, babaya, öğretmenevefa boynumuzun borcudur. Öğretmensadece üniversite sınavlarına hazırlayanlar değildir.

Sadece test tekniğini öğretenler öğretmen değildir. 13 yıl boyunca edep, adap öğreten sabırla öğrencisine öğreten bu işin asli unsudurdur. Her öğretmen değerlidir. Onların hakkını bir yere koyamayız.

Biz nabza göre şerbet sunana her gittiği bölgede farklı konuşanlardan olmadık. İstanbul'da ne söylediysek Van'da da onu söyledik. Diyarbakır'da ne söylediysek Trabzonda da  onu söylüyoruz. İzmir'de Türk bayrağını sallayıp Hakkari'de bayrağından utanan partilerden olmadık.

Biz burada bu ülkenin çoğunluğu ile hemfikiriz. Biz ırkçı parti değiliz. Biz milletimizin tamamını kucaklıyoruz. Biz Sivas'ın doğusuna geçemeyenlerden değilğiz. Biz tabela partisi değiliz. 11 yıl boyunca diğer siyasi partilere seslendim. Sizde gidin oralarda demokrasi mücadelesi verin dedim. Ama ne MHP ne CHP gidemedi. Onlara siyaset yapmak rahat zeminde olacak. Tıpkı kuş tüyü yataklarda yatanlar gibi. Sadece bir kaç kez seçim kampanyalarında birkaç vilayete gidebildiler. Bizim kimseden korkumuz yok.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo