468x60

SON YAZILAR

latest

OKULSORU.COM'un Katkılarıyla Üniversiteye Yerleşen Takipçilerimizin Teşekkür Mesajları

7/26/2013

/ by okulsoru
YGS'nin açıklandığı 1 Nisanndan itibaren günde ortalama 2-3 saat LYS ile birlikte günde 5-6 saat boyunca siz değerli takipçilerimizin üniversite başarısı ile ilgili sorularınıza cevap verdik. Yaklaşık 7000 sorunuza cevap vererek kazanmanızda etkili olmaya çalıştık. Tüm bu çalışmaların sonucu olarak pek çok takipçimizin kazanmasında rol oynadık. Vefalı takipçilerimiz dünden beri teşekkür mesajlarını bize yolluyorlar. Bundan sonraki üniversite adaylarına örnek olması, kazanan takipçilerimizi onurlandırması ve OKULSORU.COM'un geleceğe umutla bakması için bu mesajları yayınlıyoruz:

ay hocam yerleşmişim tarihe hocam allah size dert vermesin iyiki sizi dinlemişim hocam yoksa açıkta kalacaktım çanakkale tarihe iö yerleşmişim şu an boyum ayyuka çıkabilir


2. 26 Temmuz 2013 00:54
hocam ben bestami ts2 80 bindeydim edebiyat yazmıştım istiyodum sizin tavsiyelerle tercih aralıgını geniş tuttum gaziantep üniversitesi iö geldi yardımlarınız için teşekür ettim allah bin kere razı olsun


selam hocam ben PELİN:)))) YAWWW cok mutluyum 1.tercihim geldi İstanbul üni TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ allah razı olsun sizden hakkınızı helal edin hep diyorum sizi anlatmaya kelimeler yetmez gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizin ve ailenizin olsun...allaha emanet olun..sizi çok seviyoruz


Hocam bana iki gün önce "odtü'ye girersin bir engel görünmüyor" demiştiniz. dediğiniz aynen çıktı hocam, Allah'ın selameti şu mübarek günde üzerine olsun.
Herkes sonuçları çok merak ediyordu, biraz sıradışı bir yıl oldu. Kontenjanların artması, Fen-Ed fakültelerinde beklenen artışlar vs. taban başarı sıralamaları ile ilgili ilerleyen günlerde bir değerlendirme yazısı rica ediyoruz bir otorite olarak siz değerli rehberimizden


hocam ben merve sakarya tarih ikinci öğretime yerleştim sizinde tamin ettiğiniz gibi. bizlere vermiş olduğunuz destekten dolayı size minnetarım. şimdi ki sorunlarım ise yurt ve burs bu konuda da yardımcı olucağınızdan şüphem yok :)

hocam merhaba ben sahin hatırladınız mi çukurova hukuku çok istiyordum.Hocam yardımlarınız için çok teşekkürler
hocammm ben esra :)
hani ısparta tarih tutar ama inş sosyal bilgiler gelir demiştiniz hatırladınız mı beni :)
hocam pamukkale sosyal bilgiler öğretmenliği geldi 8. tercihimdi :)
geçen yıl 20binleri almış ben 30binim :)
aradaki 10binlik fark kapanmış çooook mutlu oldum:)
Allah sizden razı olsun hocammm
hocam çok mutluyum ya çok çok teşekkür ederim size,tarih atanması zor diye öğretmenlik çok istemiştim fikrimi değiştirmemde büyük katkınız var
dualarım sizinle...

hocam merhaba ben ayşe balıkesir edebiyata yerleştim. size çok teşekkür ederim allah razı olsun.

hocam ben ahmet odtü jeolojiyi 700 kişiyle kaçıran. ve kaçırmışım da itü jeoloji oldu. tıp sayesinde odtü aşağı kayar diye düşünmüştüm.neyse artık itü de iyi.size haber vermek istedim. yardımlarınız için teşekkür ederim zor zamanımda destek oldunuz. 

ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ İKTİSAT. her şey için tekrar teşekkür ederim

hocam ben deniz..hocam dün sonuçlar açıklanmadan size teşekkür etmiştim şimdi tekrar ve tekrar binlerce kez teşekkürler hocam..6.sırada marmara gazetecilik,7. sırada mimar sinan sanat tarihi vardı küçük ihtimal de olsa 6.tercih gelir demiştiniz:)geldi hocam:)) hocam bu mübarek ayda tekrar can-ı gönülden Allah ne muradınız varsa versin çok yardımcı oldunuz,hakkınızı helal edin hocam,saygılar.

hocam ben nisa. ygs 2 sıralamam 512 idi tercih listemden daha sonra diyetisyenlikleri çıkardım ve ilk tercihim olan omü hemşireliğe yerleştim. aylarca bizim her sorumuza yanıt verdiniz içimizi rahatlattınız allah ne muradınız varsa versin hocam desteğiniz için çok çok çok teşekkür ederim:):)

meraba hocam ben merve sizin de tavsiyelerinizle 1. tercihim olan giresun sınıf öğretmenliği geldi acaba meb bursu bana çıkar mı ilk 5 tercih bursuyla gelir mi?teşekkürler.

hocam fatma ben bana demiştiniz tarih bölüme yerleşirsiniz diye çok isabetli bir tahminde bulundunuz çanakkale tarih iö yerleştim.ben şimdi iö. okuyacağım bende formasyon alıp öğretmen olabiliyorum dimi yani örgün yada iö. fark etmiyor değil mi
hocam sizi meşgul etmek istemiyorum ama sevincimi kiminle paylaşacağımı bilemiyorum.son sorum hocam iö.yüksek lisans yapma hakkı yok diye duydum bu doğrumu acaba
HOCAM SİZİ DİNLEMESEYDİM AÇIKTA KALMIŞTIM BEN DERSANEYEDE GİTMEDİM YANİ DANIŞABİLECEĞİM KİMSE YOKTU BU SİTEYİDE TESADÜFEN GÖRDÜM.DUALARIM SİZİNLE HOCAM ÇOK SAĞOLUN 

merhabaa hocam ben damla :) ege üniversitesi sosyal bilgiler öğretmenliği :) aslında biliyorsunuz sınıföğrt.liği istiyordum bunun çıkacağını hiç düşünmemiştim başlara yazmıştım ama çıktı çok mutlu oldunm sizce nasıl hocam iyi mi üni.site :)

Hocam iyi günler ben zeliha Marmara pdr oldu tahmininiz doğru çıktı :)
Öğretmenlik seçenler meb bursundan faydalanabiliyormuş başvurular ne zaman ve nereye başvurmam gerekiyor ?

Hocam hayırlı günler
Dokuz Eylül Üniversitesi - Hukuk Fakültesi
Kayıtlar için ösym sitesinde belirtilen evraklar dışında üniversitenin sitesinde bir şey bulamadım başka bu konuda yardım edebilirseniz bana sevinirm . Çok teşekkür ederim şimdiden :)

slm hocam ben emel çok şükürrrrr felsefe bingöl kazandımmm ne düşünüyrsunuzzz ?

hocam ben kübra okul öncesi yerine Erzincan edebiyat geldi sizce nasıl görüşlerinizi öğrenmek istiyorum çok sağolun hocam hayırlısı olsun bundan sonra 

hocam merhaba.Ben Büşra.daha önce de yorum atmıştım.şimdi de sevincimi paylaşmak istedim.Marmara hukuk 1. öğretimi kazandım.Herkesin gönlüne göre versin Allah'ım.İlginize tekrar teşekkür ederim.
kkür ederim.

21. 19 Temmuz 2013 06:23
Fatih: Antalya. Hocam gercekten okadar yardimci oldunuzki her soruma diger sitelerde olmadigi kadar; hatta buyuk yayin sirketlerinin hazirladigi rehberlik servislerinden daha hizliydiniz.. Bir okadar da biz sormadan her gun guncellenen egitim konulariyla gelecegimize isik tuttunuz. Gelecegimize isik tuttunuz cunku su rehberlik asamasi o kadar onemli ki koca 1 sene calisip sistemsel yahut yanlis bilmemizden kaynaklanan bir hata yapsak o koca bir sene heba oluyor. Bu sitresli calisma donemimde uykularimin kactigi zamanlarda aklimdaki soruyu sorup tatmin edici ve alakali cevaplarinizla beni ve kim bilir kac kisinin gonlune su serptiniz.. Bu yaziyi yazmak istedim cunku gercekten Allah razi olsun sizden guzel insansiniz. Tum kalbimle tesekkuru bir borc bilirim saygilarimla..

Hocam bize verdiğiniz emekler için bıkmadan sorularımıza cevap verdiğiniz için ve en onemlisi bizi dogru yonlendirdiğiniz için çok tesekkur ederim. Hakkınızı helal edin :) 

Hocam ben Gözde siz olmasanız biz ne yapardık. Kendi adıma söylüyorum ben kendi hocalarıma güvenmediğim kadar güvendim size her lafınız altın değerindeydi benim için. Bu zorlu günlerimizde ailemiz gibi her zaman yanımızdaydınız. Sorduğum her sorunun cevabını aldım, bazen umutsuzluğa kapıldım, bazen mutluluktan ağladım. Allah bizlere de sizin gibi duyarlı bir öğretmen olmayı nasip eder inşallah en büyük hayalim tek isteğim bu. Her şeyden önemlisi hepimizden o kadar çok dua aldınız ki bu dünyalara bedel. Yan yana olmasak bile siz hep bizimleydiniz iyi ki varsınız, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, Allah sizden razı olsun hocam... Çağdaş Türk Lehçerline yerleşirsem ilk size vereceğim bu mutlu haberi =)

ben eksik kalmayayım dedim....BEN PELİNN...sizi anlatmaya kelimeler yetmez iyiki varsınız hocam..sizi seviyoruz

hocam gerek ygs-lys, gerek kardeşim için sbs, tercihler, okullar bölümler ... yorgunluğunuza aldırmadan bizim için geç saatlere kadar cevap verdiniz. ama bence en önemli olan konu şu ki: geçiştirmek için veya baştan savma değil, verdiğiniz TÜM cevaplar gerçek, güncel ve samimi bilgiler. o yüzden hepsi değerli bilgiler. üniversiteye gittikten sonra soru sormayacağız belki. o yüzden emekleriniz için çok çok teşekkürler hocam Allah razı olsun. benim de duam sitenin daha da ileri gitmesi için olsun o zaman hatta sadece dua değil çevremi yönlendireceğim de sitenize... 

Hocam ben zeynep çok teşekkür ederim siz bana çağdaş lehçeleri yaz demeseydiniz ben yazmıycaktım açıkcası bilmiyordum bile açıkta kalıcaktım çok sağolun her duamda elimden geldiğinde size ettim.hakkınız helal edin.


( Hide )
  1. Hocam ben hanife sizin dediğiniz gibi 4.tercihim oldu giresun üniv. hemşirelik Allah razı olsun yardımcı oldunuz teşekkür ederim çok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEBRİK EDERİM HANİFE. KAZANMANA SEVİNDİM

      Sil
  2. hocam ben kocaeliden tuğba hatılarsanız iktisat istiyordum bilecik üniversitesine yerleştim. teşekkür ederim hocam ben tercihlerimi kendim yaptım sizden aldığım cevaplar doğrultusunda sağolun hocammm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. HATIRLADIM SENİ TUĞBA. TEBRİK EDRİM. KAZANMANA SEVİNDİM

      Sil
  3. hocam ben seçil 107binle bölüm yazdım yerleşemedim şimdi ek tercih yapcam şansım olabilrmi bölüm için. halkla ilişkiler ve tanıtım 2yıllık nasıl bölüm bir fikrniz var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. EYLÜL AYINDA KONTENJANLAR BELLİ OLDUĞUNDA DAHA MANTIKLI TERCİHLER YAPARSIN. HİÇ UMULMADIK FIRSATLAR OLABİLİR

      Sil
  4. merhaba hocam ben ece 2. tercihim süleymen demirel ünvs. hukuk fakultesi geldi yardımlarınız için çok teşekkür ederim hocam

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ECE TEBRİK EDERİM SENİ. ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜM KAZANMIŞSIN.

      Sil
  5. mrb hocam cenk ben ikinci tercihim mimar sinan güzel sanatlar üniversitesi fen-edebiyat tarih bölümüne yerleştim yorumlarınız için teşekkür ederim iyi çalışmalar hocam:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. TEBRİK EDERİM CENK. EĞİTİM HAYATINDA BAŞARILar dilerim

      Sil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo