468x60

SON YAZILAR

latest

LYS İçin Diploma Notunuzu Öğrenmek İçin Tıklayınız

6/17/2013

/ by okulsoru
ÖSYM Başkanı Ali Demir, LYS sonuçlarının erken açıklanması konusunda adaylara sürpriz yapabileceklerini söyledi.


LYS-4 öncesi Yemen Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Abdullah Al-Hamidi ve beraberindeki heyetle sınav yapılacak binaları inceleyen Demir, "Şu anda tarih vermek mümkün değil, takdir edersiniz ki 81 ilde yaptığımız sınav, bütün bu evrakın gitmesi gelmesi, onların taranması okunması bir zaman alacaktır ancak hedeflediğimiz çok güzel bir sürprizimiz yine olacak" dedi. Demir şöyle konuştu: "Bu yıl ilk kez diploma notlarını e-okul üzerinden alacağız. Pazartesi günü adayların diploma notlarını e-okul üzerinden incelenmek üzere tüm adaylara açacağız, kontrol etmelerini isteyeceğiz. Bu, bizim hesapları yapmamızı, sonuç açıklamamızı da hızlandıracak."
  




( Hide )
  1. Fatih: hocam ben 2006 yili antalyada bir liseden mezun oldum bizim donemimizde e-okul gibi bir sistem yoktu osym okul puanlarini e-okul sisteminden alicagini soyluyor bu sistemde ben kayitli degilimki nasil ulasicaklar bizim gibi yillar sonra birdaha giren ogrencilerin okul diploma notlarina 3,59 okul diploma notum. E-okul sistemine girip tc kimligimi ve o yila ait okul numarami yaziyorum yalniz sonuc cikarmiyo. Bi aksilik yada yanlislik olurmu benim diploma puanimi almalarinda yada girmelerinde. Sinav giris bilgilerinde aldilar diploma notumu ama.. ? Nasil gerceklescegini soylerseniz tesekkurler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÖSYM DAHA ÖNCE MEZUN OLANLARIN DİPLOMNA PUANLARINI ALMIŞTIR. KALDİ Kİ DAHA ÖNCEKİ YILLRDA SINAVA GİRMİŞSEN PUANIN KULLANILMIŞTIR. İÇİN RAHAT DEĞİLSE ÖSYM Yİ ARAYIP SORABİLİRSİN.

      Sil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo