468x60

SON YAZILAR

latest

2013 LYS Giriş Yerleri Ne Zaman Belli Olacak?

5/04/2013

/ by okulsoru
2013 LYS Giriş Yerleri çoğu öğrencinin açıklanmasını merakla beklediği açıklamalar arasında. LYS sınavına az bir zaman kala açıklanan giriş yerleri geçen yıl ( 2012 LYS ) Haziran ayının ikinci haftasında açıklanmıştı. Sınav giriş yerleri ise henüz net bir açıklama yapılmamasına rağmen sınavdan yaklaşık 3 hafta önce açıklanması bekleniyor. 
Bilindiği üzere 2013 LYS Giriş Yerleri açıklandığı andan itibaren adaylar aday şifreleri ve TC Kimlik numaralarını kullanarak LYS’ye nerede gireceklerini öğrenebiliyorlar. İsterseniz bu bilgiyi verdikten sonra giriş yerlerimizi öğrendikten sonra neler yapmamız gerektiğine geçelim. Öncelikle bu konuda yapmamız gereken en önemli nokta sınava gireceğimiz salonu sınav öncesinde ziyaret etmek. Onun dışında sınav sabahı sınava gireceğimiz okulun ulaşım noktalarını araştırmak da yapmamız gerekenler arasında. 2013 LYS Giriş Yerleri ÖSYM tarafından açıklandığında bu sayfada sizlerle olacak.
04.05.2013  14:27

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo