468x60

SON YAZILAR

latest

ÖĞRETMENLERİN NORM KADROLARI YENİDEN BELİRLENECEK

2/17/2013

/ by okulsoru
Milli Eğitim Bakanlığı, aynı binada iki uygulamasına son veriyor.4+4+4 kademeli eğitim sisteminin ardından bu yıl birçok sorunla karşılaşan Bakanlık, 2013-2014 eğitim öğretim yılından itibaren öğretmenlerin norm kadrolarını ve okulların türlerini yeniden belirleyecek. Yıl sonuna kadar İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Antalya, Konya, Gaziantep, Aydın gibi büyükşehirler başta olmak üzere yaklaşık 40 ilde okullar ayrılacak.

Yıl sonunda eğitim bölgelerinde ikili eğitim yapan yani ilkokul olarak belirlenmiş ancak bünyesinde hem ilkokul hem de  ortaokul öğrencilerini barıdnıran ya da ortaokul olarak belirlenmiş ancak bünyesinde hem ortaokul hem de ilkokulu barındıran okullardan tekli eğitime geçisi mümkün olan okullar arasında öğrenci ve öğretmen transferi yapılacak.

Öğretmenler norm kadrolarıyla birlikte aynı eğitim bölgesindeki en yakın ilkokula veya ortaokula branşına göre nakledilecek.

Ardından da öğrenciler nakledilecek.

Okullar önümüzdeki yıldan itibaren belirlendiği türde  tekli eğitim ve öğretim yapacaklar. Hem ortaokul hem ilkokul öğrencileri bünyelerinde barınmayacak. Şartları tutmayanlar ise en asgariye indirilerek ikili eğitime devam edecekeler ya da çok kalbalık okullarda belirlendiği türde ilk ya da ortaokul ne ise ikili eğitim yapacaklar. 
( Hide )
  1. adım soyadım RAMAZAN AKPINAR GAZİ TEKNİK ve EML de okuyorum.ygs için 25 günlük rapor alabiliyor muyuz?
    nasıl oluyo..........

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. RAPORLAI 25 GÜNLÜK OLARAK VERİLMİYOR. 1 DEFADA EN FAZLA 10 GÜN VERİLİYOR. AYRICA TÜM DEVAMSZILIKLARININ TOPLAMI 45 GÜNÜ GEÇMEMELİ

      Sil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo