468x60

SON YAZILAR

latest

BAŞBAKANIN ÖĞRETMENLERE MÜJDESİ

2/12/2013

/ by okulsoru
Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), dün Bakanlar Kurulu toplantısı sürerken, yaptığı yazılı açıklama ile öğretmenlerin il içi özür durumuna bağlı yer değişikliklerine ilişkin bilgi verdi. Açıklamada, bakanlığın eğitim kurumlarında görevli öğretmenlerin 31 Ocak 2013’te başlayan iller arasında eş, sağlık durumu, genel ve özel hayatı olumsuz etkileyen nedenlere bağlı yer değiştirme işlemlerinin 8 Şubat’ta tamamlandığı hatırlatıldı.

Puanına göre atama
Açıklamada, “Öğretmenlerin aynı özür gerekleriyle il içi yer değişikliği işlemleri, 06.05.2010 tarihli ve 27573 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmenlerinin Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği hükümleri ve diğer mevzuat çerçevesinde, okullardaki norma göre öğretmenlerin tercihleri ve hizmet puanı üstünlüğüne göre 11-28 Şubat 2013 tarihleri arasında valiliklerce bilgisayar ortamında gerçekleştirilecektir” denildi.

Müjde Başbakan’dan
Bakanlar Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Arınç ise, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın Bakanlar Kurulu’na öğretmenlerin il içi atamalarıyla ilgili bilgi verdiğini söyleyerek, iller arası atamaların tamamlandığını, il içi atamaların da önümüzdeki günlerde tamamlanacağını bildirdi. Arınç, engelli öğretmen adaylarının atamalarıyla ilgili MEB’in bir çalışma yürüttüğünü, atama bekleyen öğretmenlere asıl müjdeyi ise bugün yapılacak grup toplantısında Başbakan Erdoğan’ın vereceğini kaydetti.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo