468x60

SON YAZILAR

latest

BAŞBAKANIN MÜJDESİ: ENGELLİ ÖĞRETMEN ALIMI YAPILACAK

2/12/2013

/ by okulsoru
Engelli öğretmenlerimizle ilgili bir çalışma başlattık. 2012 engelli sınavına giren adayların arasından engel durumu uygun olanları öğretmen olarak atayacağız. Engelliler de bal gibi öğretmen olur, hem de çok iyi öğretmen olur.

Engellilerle ilgili bir adım da onların eğitimiyle ilgili... Aylık masrafı 105 lira olan masraf da tamamen devletimiz tarafından karşılanıyor. Bu adımın da yine hayırlı olmasını diliyoruz.
"İL İÇİ ÖZÜR GRUBU ATAMALARI YAPILACAK"
Bu arada dün itibarıyle okullarımızda eğitim öğretim yılının ikinci dönemi başladı. Biliyosunuz bu yıl şubat ayında eş durumu başta olmak üzere mazeret atamalarını yapcağımızı duyurmuştuk. 7 bin civarı öğretmenimiz kadroya yerleştirildi. Bu ay sonuna kadar da il içi özür grubu atamaları yapılacaktır. Bunun da müjdesini buradan vermek istiyorum

ÖĞRETMEN ADAYLARINA MÜJDE VERECEK
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, dünkü Bakanlar Kurulu Toplantısı'nın ardından yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Grup Toplantısı'nda öğretmenlere müjde verebileceğini belirterek, şunları kaydetmişti:

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo