468x60

SON YAZILAR

latest

EK YERLEŞTİRMEDE BARAJ PUANININ DÜŞMESİ BEKLENİYOR

9/11/2012

/ by okulsoru
LYS Ek yerleştirmelerde puan barajının düşürülüp düşürülmeyeceği merak konusu...

Okurlarımızdan konuyla ilgili çok sayıda e-posta alıyoruz. Bu konuda en son açıklamada YÖK yetkilileri, gelecek yıllarda  ek yerleştirmede barajın 8 ila 15 puan arasında düşebileceğini açıklamıştı.
Bu yıl puan barajında değişiklik henüz söz konusu değil. Konuyla ilgili gelişmeler oldukça sizlere buradan duyurmaya devam edeceğiz.
Vakıf üniversiteleri yetkilileri bir taraftan yeni üniversite açılmasına, kontenjanların artırılmasına izin verilirken diğer taraftan baraj sınırlamasıyla adayları bekletmenin rasyonel olamayacağını belirtirken,YÖK yetkilileri ise, kısa dönemde ek yerleştirmede barajın 8 ila 15 puan arasında düşebileceğini açıkladı. YÖK'ün gelecek yıllar için baraj sorununu kalıcı olarak çözecek yeni bir sistem üzerinde çalıştığı, bunun sınavsız üniversite formülüne uygun olduğu dile getirildi.
egitimajansi.com
( Hide )
  1. slm ben ercan düşme ihtimalı ne kadar hocam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ÖZELLİKLE ÖZEL ÜNİVERSİTELERİN VE FEN EDEBİYATLARIN BOŞ KALMASI ÜZERİNE YÖK'E BASKI YAPILIYOR. YÖK DE DEĞİŞEBİLİR DEMİŞ.AMA NET BİR SEY DE DİYEMİYORUZ

      Sil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo