468x60

SON YAZILAR

latest

2012 KYK BURS/KREDİ VE YURT BAŞVURU SONUÇLARI PAZAR GÜNÜ AÇIKLANACAK

9/01/2012

/ by okulsoru
YURTKUR Genel Müdürü Hasan Albayrak, 2012-2013 öğretim yılında YURTKUR yurtlarına yapılan başvuru sonuçlarının 2 Eylül Pazar günü saat 17.00'de açıklanacağını bildirdi.
Albayrak, yaptığı yazılı açıklamada, 2 Eylül Pazar günü açıklanacak olan başvuru sonuçlarına "www.kyk.gov.tr" adresinden ulaşılabileceğini belirtti. Asıl listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kayıtları 3-14 Eylül tarihlerinde yapılacağını vurgulayan Albayrak, şunları ifade etti:
"Yedek listeden yurda girmeye hak kazanan öğrencilerin kesin kayıtları 17 Eylül tarihinden itibaren başlayacak, bundan sonraki her pazartesi günü ilan edilecek olan yedek listedeki öğrencilere 5'er gün kayıt süresi tanınacaktır. Yedek listeler bölge müdürlüğünün bulunduğu illerde bölge müdürlüğünce, bölge müdürlüklerinin olmadığı il/ilçelerde ise yurt müdürlüklerince ilan edilecektir. Yurtlar 10 Eylül 2012 tarihinde hizmete açılacaktır."
( Hide )
  1. hocam meraba ben celal,Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası 0 yazıyo ben buraya galiba yerleştim.eğer yerleşmşsem evrak olarak ne götürücem ücreti hemen yatıracak mıyım ne kadar yatırcam acaba ?

    YanıtlaSil


  2. 2012-2013 ÖĞRETİM YILI YURT BAŞVURU SONUCU
    Cinsiyet: Erkek
    Başvuru Türü: OSYM
    Durumu: Genel Yurt Yedek
    Bölge Adı: MALATYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
    Genel Yurt Adı: ELAZIĞ YURDU
    Adres:
    Genel Yurt Yedek Sırası: 658
    Yüksek Ücretli Yurt Adı:
    Yüksek Ücretli Yurt Yedek Sırası: 0

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hocam ben celal,ben şimdi yüksek ücretli yurtamı yerleştim yurtun adı yazmıyor.şimdi kyknın sitesine çok zor giriliyor hocam bana biraz bigi verirmisiniz evraklar ve kayıt için ne kadar yatırılacak ben yarın elazığa gidicem de gitmişken kaydımı yaptırayım

      Sil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo