468x60

SON YAZILAR

latest

HÜSEYİN ÇELİKTEN EŞ DURUMUNA ÇOK ÖNEMLİ ÇÖZÜM ÖNERİSİ(VİDEOLU)

Türkiye'nin Nabzı'nda canlı yayın konuğu olan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. 

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik konuyu aile bütünlüğüne önem veren Başbakan Erdoğan'a illettiğini sorunun mutlaka çözüleceğinden bahsetti.
İşte o önemli açıklamalar;
Didem Arslan Yılmaz: Öğretmenlerden tweetler var. Sayın Çelik, Suriyeliler'e sahip çıkıyor bizim durumumuz ne olacak diyor
Biz aile kurumunu parçalayamayız. Eğer bir öğretmen arkadaşımız, stajyerlik dönemini bitirmişse, asıl memur haline gelmişse, kendisi Kars'ta kocası Tekirdağ'da ise bu kabul edilemez. Şu anada kadar Milli Eğitim Bakanlığı 13 bine yakın eş tayini yaptı. Buradaki Milli Eğitim Bakanlığı'nın hassasiyeti şudur. Ankara'da boş kadro yok. Ankara'dan 2 bin kişi 'ben burada çalışıyorum benim eşim Ankara'ya gelsin' diyor. Bakanlık Ankara'ya getirdiğimde istihdam edemem diyor. Benim buradan sayın Ömer Dinçer'e çağrım şudur. Diyelim ki, Ankara'ya 2 bin kişi geldi. Türkiye'de 700 bin öğretmen var. Ankara'da hiç bir iş yapmadıklarını düşünün. Şu şartla getirebiliriz, kamuda, diğer bakanlıklarda görevlendirilebilirler. Öğretmenlik mesleğiyle bağdaşan işlerde görevlendirebilirsiniz. Aile bütünlüğünü sağlamak bir sosyal sorumluluk gereğidir, bunu yapmak zorundasınız. Kamu çalışanlarını eğitim, sağlık, güvenlik ve adliye yüzde 80'i oluşturuyor. Benim bakanlığım döneminde Milli Savunma, Adalet ve İçişleri Bakanlığı'yla protokoller imzaladık ve gayet iyi gitti. Ben aile bütünlüğünü sağlamak üzere eş tayini talebinde bulunan arkadaşlarımın talebinde haklı olduğunu düşünüyorum. Ben sayın Başbakana bu şekilde aktardım. Sayın Başbakan aile bütünlüğü meselesinde son derece hassastır. Eminim ki, buna duyarsız kalmayacaktır. Buradan halefim olan sayın Bakana da çağrıda bulunuyorum. Örtüştüren ve uzlaştıran bir çözüm mutlaka vardır ve uygulanacaktır.

Hiç yorum yok

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo