wb_sunny

Haber

ÖĞRETMENLERİN YAZ TATİLİ AĞUSTOSTA BAŞLAYACAKMIŞ!

ÖĞRETMENLERİN YAZ TATİLİ AĞUSTOSTA BAŞLAYACAKMIŞ!

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer göreve başlar başlamaz yapmak istediği ilk icraatı öğretmenlerin tatil süresini kısaltmaktı.Bakana göre öğretmenler 3 ay tatil yapıyor ve kendilerini geliştiremiyorlardı.Buna çözüm olarak da yazın en az 1 ay öğretmenleri eğitmekti.
Öğretmenlerin tatilinin kısalması anlamına gelen yaz eğitim seminerleri hayata geçiriliyor.2012-2013 eğitim-öğretim yılından itibaren Fatih Projesi tüm illerde uygulanacağı için öğretmenlerin yazın seminerlere alınması kararlaştırldı. Hatta bu eğitim seminerlein interaktif yapılacağı bilgisini aldık.Bununla ilgili 2 hafta önce okul müdür yardımcılarına 1 hafta seminer verildi.Okulların, interaktif seminerler için gerekli düzenekleri oluşturmaları istendi.
Şu anda yürürlükte olan mevzuata göre; öğretmenlerin yaz tatilinin 1 Temmuzda başlaması gerekir.Ancak bazı okullara gönderilen yazılarda seminerlerin 27 Temmuza kadar süreceği belirtilmiş. Hatta bu seminerleri herkes kendi okulunda değil, eğitim bölgerlerinde belirlenen okullarda takip edecek. Türkiyenin her yerinde seminerlerin aynı tarihte mi olacağı yoksa dönüşümlü mü olacağını tam olarak bilemiyoruz.
BURHAN DEMİR
www.okulsoru.com

Tags

E-Posta Abonelik

Yayınlarımızdan haberdar olmak için abone olunuz.

Yorum Gönder

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR