468x60

SON YAZILAR

latest

2005 VE SONRASINDA BAŞLAYAN MEMURLARA 1 DERECE VERİLİYOR

5/20/2012

/ by okulsoru
Daha önce bu köşeden "Binlerce memurun yüzde yüz haklı olduğu bir konudaki mağduriyeti niçin çözülmez" başlıklı bir yazımızla ilave 1 dereceden faydalanamayan memurların sorununu tekrar gündeme taşımıştık.
Ayrıca, bu konuda daha bir çok yazıyı kaleme alarak gündem oluşturmaya çalışarak binlerce personelin haklı sesini duyurmaya çalışmıştık. Bu yazımızda "15.01.2005 tarihinden sonra göreve başlayan veya sözleşmeli statüden memur kadrosuna ataması yapılan ve yapılacak olan binlerce memurun yüzde yüz haklı oldukları halde niçin ilave bir dereceden yararlandırılmadıklarını ve basit bir düzenlemeyle sorunun nasıl çözülebileceğini ve binlerce memurun nasıl sevindirileceğini açıklamaya çalışarak okurlarımızdan gelen haklı talepleri gündemde tutmaya çalışacağız. Çünkü, 666 sayılı KHK ile ilave bir derece oldukça önemli hale gelmiştir."ifadelerine yer vermiştik.
Basın organlarında çıkan; "200 bin memura 1'er derece: Uzun süredir memurların gündemde tuttuğu derece artışına hükümet yeşil ışık yaktı. 2005 yılından sonra işe başlayan memurlara fazladan 1 derece verilecek. Bu sayede 200 bin memur bir derece ilerleyecek."haberleri binlerce memur adına bizleri sevindirmiştir. Bu şekilde binlerce memuru sevindirecek çok sayıda düzenleme yapılabileceğine ilişkin önerilerimizi bu köşeyi takip edenler hatırlayacaktır. Ne diyelim ilgililere Allah bu önerilerimizi okuyacak zaman ihsan etsin.
YENİ ŞAFAK
( Hide )
  1. Çok gecikmiş bir adaletsizliğin giderilmesi adına çok sevindirici bir gelişme. Mustafa

    YanıtlaSil
  2. ZATEN NERDEYSE HER 7-8 YILDA BİR DERECE VERME OLAYI OLUYOR.BENCE BUNU SÜREKLİ HALE GETİRMELERİ GEREKİR.BÖYLECE KİMSE MAĞDUR OLMAZ.HER BAŞLAYAN MEMUR 1 DERECE ÜSTTEN BAŞLASIN

    YanıtlaSil
  3. niye 2005 özel bir sebebi varmı? verilecekse herkese derece verilsin.böyle bir şey olursa mahkemeye taşırım.adil bir şey olmaz.

    YanıtlaSil
  4. İSA HOCAM 2005 TEN ÖNCE BAŞLAYANLARA DAHA ÖNCE 1 DERECE VERİLDİ.SADECE 2005 VE SONRASINDA BAŞLAYANLARA 1 DERECE VERİLMEDİ.MESELA DAHA ÖNCE 2004 TE VERİLDİ.

    YanıtlaSil
  5. hocam 1 derece verilmesinin paratik yansıması tam olarak ne olacaktır? yani neler değişecektir?

    YanıtlaSil
  6. 1 DERECE VERİLEREK MAAŞ İÇİN GEREKEN KADEMEDEN DAHA HIZLI BİR YÜKSELME YAŞNACAK.DERCE VE KADEME İLERLEMELERİNDE 4/1 İNE KADAR MAAŞLARDA ÇOK BÜYÜK DEĞİŞİKLİK OLMAZ.AMA 1 DERECE ARTIŞ İLE 3 YILLIK ARTIŞ SAĞLAMIŞ OLUYORSUN.4-1 İNE DAHA ÇOK YAKLAŞMIŞ OLUYORSUN.MAAŞTA DA ÇOK AZ BİR ARTŞ OLUYOR.

    YanıtlaSil
  7. ee hakem kurulu kararları resmi gazetede yayınlandı,1 derece artışı yok,yine kursağımızda kaldı...serdar kuştul

    YanıtlaSil
  8. KENDİLERİ GÜNDEME GETİRDİLER.SONRA HAKEM KURULUNDA LAFI BİLE GEÇMEDİ

    YanıtlaSil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo