468x60

SON YAZILAR

latest

YGS SONUÇLARI 17:30'DA AÇIKLANACAK

4/19/2012

/ by okulsoru
YGS sonuçlarının açıklanmamasından dolayı son 3 gündür spekülasyonların sonu gelmiyor. Salı gününden beri her gün,her saat açıklanacak umuduyla adaylar büyük bir beklentinin içine girdiler. ÖSYM'nin bir an önce sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacağı ile ilgili bir açıklama yapması gerekiyor.
Eğer söylentiler doğruysa bu yıl başka bir enterasanlık daha yaşanacak.Sınav sonuçlarının saat 17:30'da açıklanacağı söyleniyor.KPSS BAŞVURULARI YGS'NİN AÇIKLANMASINI GECİKTİRİYOR başlıklı yazımızda bir ÖSYM yetkilisi şöyle diyordu:“KPSS kayıtlarındaki yoğunluk nedeniyle YGS sonuçları henüz açıklanamadı. Sonuçlar bu hafta açıklanacak ama cumadan sonraya da kalabilir. Kesin bildiğimiz, sonuçların 17.30’da ÖSYM’nin internet sitesinden açıklanacağı.”
ÖSYM her yıl saat 10:00'da sonuçları açıklarken bu yıl neden saat 17:30'da açıklıyor?Doğrusu nedenini anlayamadık. Bu durumun da vardır bir hikmeti herhalde.
Ayrıca ne kadar doğru bilemiyoruz ama bu yıl 180 barajının altında kalanlarının oranın %60'a yakın olduğu söylentisi.Gerçi bize göre sınav sonuçları açıklanmadan böyle söylentilere itibar etmemek gerekir.
Sevgili adaylar maalsef internetin yaygınlaşması söylenti haberlerin gerçek haber gibi yayılmasına ve kafalarıun karışmasına neden olmaktadır.Bu yüzden sınav süreci boyunca sınavlar,sınav sonuçları ve merak ettiğiniz her şeyi bize sorabilirsiniz.İletişim bölümünden,facebook sayfasında ve yazı altlarında yorum bölümlerinden her türlü sorunuzu yazabilirsiniz.Elimizden geldiğinde en doğru bilgiyi size vereceğiz.
BURHAN DEMİR
( Hide )
  1. hocam ben anadolu meslek lisesi 11.sınıf öğrencisiyim bilişim teknolojileri okuyorum bilgisayar mühendisi olmak için istanbul üniversitesinde ygs ve lys den kaçar puan yapmam lazım ek puan gelicek şuan okul ortalamam 82 cevabınızı bekliyorum(rana)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 2012 TABAN PUANLARI HENÜZ YAYINLANMADIĞI İÇİN NET BİLGİMİZ YOK AMA TAHMİNEN YGSDEN 90-100 NET,LYS DEN 120-130 NET KAZANMANI SAĞLAYABİLİR.HER TESTİN %80 İMİ YAPMALISIN

      Sil
    2. teşekkür ederim hocam bilgisayar mühendisliği geçen sene istanbulda bir devlet üniversitesi en az kaç puanla aldı?(rana)

      Sil
    3. 2012 TABAN PUANLARI DAHA BELLİ OLMADI

      Sil
  2. Hocam merhaba ben bu sene giricem sinava ins suanda ygs netlerim 110 _ 115 civari oluyor genelde puan olarakta 400 civari oluyor karne ortalamamda 85 civari ben ozel tip istiyorum bezmi alem , medipol veya acibadem hocam bu ygs netimi ve puanimi kaca cekmeliyim birde lys m nasil olmali beni bilgilendirirseniz sevinirim

    YanıtlaSil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo