468x60

SON YAZILAR

latest

2012 YGS BİRİNCİLERİNİ TANIYALIM

4/20/2012

/ by okulsoru
Konya Sabah Dershaneleri'nde hazırlanan Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun ile FEM Dershanesi Osmaniye şubesi öğrencisi Sümeyye Nur Satin 500 tam puanla Türkiye birincisi oldular.
ABDULLAH COŞKUN (Konya)
YGS Türkiye birincisi, üniversite sınavlarına Konya Sabah Dershaneleri'nde hazırlanan Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun oldu. Coşkun, YGS'de soruların hepsini eksiksiz cevaplayarak 500 tam puanla tek başına YGS Türkiye birincisi oldu.
Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik YGS-1, YGS-2, YGS-6 puan türlerinde; İstanbul Kabataş Lisesi'nden Serdar Akkol YGS-3, YGS-4, YGS-5 puan türlerinde ikinci oldu.
Özel Nilüfer Fen Lisesi'nden Fatih Furkan Yılmaz YGS-1, YGS-2, YGS-4'de üçüncü oldu. YGS-3 ve YGS-5'te üçüncü Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik, YGS-6 puan türünde ise üçüncü Amasya Macit Zeren Fen Lisesi'nden Melikşah Safa Üçok olarak belirlendi.
Dördüncü sırada yer alan öğrenciler ise YGS-1, YGS-2'de Amasya Macit Zeren Fen Lisesi'nden Melikşah Safa Üçok, YGS-3'de Özel Nilüfer Fen Lisesi'nden Fatih Furkan Yılmaz, YGS-4'de Ankara Fen Lisesi'nden Fırat Özçelik, YGS-5'de İstanbul Galatasaray Lisesi'nden Rengim Aykan Öztürk ve YGS-6'da Özel Sakarya Işık Fen Lisesi'nden Şule İdacı oldu.
YGS Türkiye birincisi, üniversite sınavlarına Konya Sabah Dershaneleri'nde hazırlanan Merve Eğitim Kurumları Büyükkoyuncu Fen Lisesi öğrencisi Abdullah Coşkun oldu.
Coşkun, YGS'de soruların hepsini eksiksiz cevaplayarak 500 tam puanla tek başına YGS Türkiye birincisi oldu. Coşkun, "Bu başarının gelmesinde okulumuzun, dersanemizin ve öğretmenlerimizin çok büyük emeği var. 2 yıldan beri çok düzenli bir şekilde çalışıyoruz. Bu emeğin karşılığını aldığımız için de çok mutluyuz. Bu başarıyı ben kazanmış olabilirim, ama sınıfımdan herkes kazanabilirdi. Şimdi kürsüde ben duruyorum, ama tüm arkadaşlarım bu başarıyı hak ediyordu. Ailem bu konuda işi bana bıraktı. Bana gerekli ortamı hazırladılar. Ben çalıştım. Onların hep desteğini gördüm." diye konuştu.
SÜMEYYE NUR SATİN (Osmaniye)
1 Nisan'da yapılan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre FEM Dershanesi Osmaniye şubesi öğrencisi Sümeyye Nur Satin 500 tam puanla Türkiye birincisi oldu.
FEM Dershanesi'nde düzenlenen basın toplantısında Türkiye birincisi olan öğrencisini basına tanıştıran FEM Dershaneleri Osmaniye Genel Müdürü Yılmaz Kütük, dershane olarak başarı oranlarında zirvedeki yerlerini koruduklarını söyledi.
Uluslararası arenada Türkiye'nin yerinin eğitimle değişeceğini belirten Kütük, hedeflerinin, çağdaş, hür düşünceli, demokratik değerlere sahip çıkan, üreten, teknolojiyi kullanabilen, özetle kendisine ve milletine yararlı bireyler yetiştirmek olduğunu söyledi.
FEM Dershaneri'nin Osmaniye için Türkiye ile yarışmaya devam ettiğini kaydeden Kütük, "2012 YGS' deki bütün puan dallarında 500 tam puan ile Türkiye birincisi olan Sümeyye Nur Satin'i canı gönülden tebrik ediyorum. Öğrencilerimizin bu başarılarındaki en büyük faktör öğretmen kadrosu ve öğretmenlerimizin fedakarlığıdır. Bu fedakarlık bire bir çalışmayı getirdi. Gerek bireysel bazda gerekse kitlesel bazda yapılan bu çalışmalar birbirlerini tetikledi ve yarış ortamı içerisinde öğrencileri hedeflerine götürdü." dedi.
Her sene olduğu gibi bu senede YGS'de başarılı olan öğrencileri ödüllendirileceklerini hatırlatan Kütük, Türkiye 1'incisi öğrenciye araba ve 7 bin 500 TL eğitim bursu verileceğini, ödüllerin ise ileri ki bir tarihte tören düzenlenerek öğrencilere vereceklerini kaydetti.
YGS Türkiye birincisi olan Sümeyye Nur Satin ise, sonucun kendisi için sürpriz olduğunu, şuan çok heyecanlı olduğunu ve duygularımı kelimelerle ifade edemediğini belirtti.
Hedefinin tıp fakültesini okumak olduğunu açıklayan Satin, Üniversite tercihi konusunda ise henüz bir karara varmadığını söyledi. Başarısını, okul ve dershane ile beraber planlı, programlı çalışmaya borçlu olduğunu belirten Satin, "Bana yardımcı olan dershane hocalarıma ve rehber hocama, sorularımda yardımcı oldukları için her konuda beni dinledikleri için fedakar öğretmenlerime teşekkür ederim. Dershane eğitimim benim için tamamlayıcı bir okul oldu. Açıklarımı dershanede kapattım." dedi.
Osmaniye Çevre Şehircilik Müdürlüğünde makine mühendisi olarak çalışan öğrencinin babası Celal Satin ve ev hanımı olan annesi Vahide Satin ise çocuklarının böyle bir başarıyı yakalamasından dolayı çok mutlu olduklarını ifade ettiler.


( Hide )
  1. Marvelous, what a website it is! This blog presents valuable
    data to us, keep it up.

    Feel free to surf to my blog ... Zetaclear reviews

    YanıtlaSil
  2. Howdy! This article couldn't be written much better!
    Looking through this post reminds me of my previous roommate!
    He always kept preaching about this. I'll forward this article to him.
    Pretty sure he'll have a great read. I appreciate
    you for sharing!

    Check out my web-site best double stroller 2014 (bit.ly)

    YanıtlaSil
  3. For the sake of making a related product comparisons,
    we've looked at routers in this range that discuss similar
    attributes including IEEE 802.11n wi fi standards, 2.4-ghz band and double antennas.

    Nothing significantly less than an n router is highly recommended, if you are buying
    new router. In case you have a wireless g
    router, it will be wise to improve to your wireless n router.
    The most recent routers additionally increase speed with wifi
    Quality of Service applications (QoS) standard, which makes
    efficient utilization of Ethernet connections by prioritizing multimedia visitors according to the program's sensitivity to delay.
    Many wireless-n routers additionally use multiple-input and several-output (MIMO) radio antennae to increase speeds.


    Here is my webpage: wireless router reviews 2014

    YanıtlaSil
  4. A vacuum is the most effective of cleansing tools; it may also be the pricier.
    There are many different types of hoover with several
    different attributes. So before buying a top-rated vacuum-cleaner ensure you understand what class
    of hoover is most appropriate for your demands.


    Selecting the finest hoover may be confounding. To make issues better you
    should be aware of what the various sorts of hoover are, what the primary features it's possible
    to find on a vacuum-cleaner, and need you sort of flooring you will be employing a vacuum
    cleaner on.

    my site: Best gaming motherboard 2014

    YanıtlaSil
  5. Excellent, what a webpage it is! This website gives helpful facts to us,
    keep it up.

    my website ... search engine optimization ()

    YanıtlaSil
  6. I was wondering if you ever considered changing the
    structure of your blog? Its very well written;
    I love what youve got to say. But maybe you could a little
    more in the way of content so people could connect with it better.
    Youve got an awful lot of text for only having one or 2
    images. Maybe you could space it out better?

    Also visit my web site :: seo

    YanıtlaSil

1.YORUMLARA ADINIZI VE ŞEHRİNİZİ YAZINIZ. BU BİLGİLER YAZILMAZSA CEVAP VERİLMEYECEKTİR
2.SORULAR ONAYLANDIKTAN SONRA YAYINLANACAKTIR.
3.GMAİL HESABI OLANLAR YORUMU YAZDIKTAN SONRA ALTTAKİ BENİ BİLGİLENDİRİ TIKLARSANIZ SORULARA VERDİĞİMİZ CEVAPLAR MAİL ADRESİNİZE GELECEKTİR
4.KÜFÜR VE ŞİDDET İÇEREN YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR

Don't Miss
© all rights reserved
made with by templateszoo